Del 4 al 8 de juny, Primavera Sound estrena La Terrassa d'Estrella Damm - El restaurant. Per primera vegada, el festival de música, amb la col·laboració d'Estrella Damm, ofereix una experiència gastronòmica amb servei a taula.
Ubicada al mateix recinte del Parc del Fòrum, la terrassa compta amb la proposta culinària de noms destacats de la cuina catalana com Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas, Nil Dulcet, Nandu Jubany i Artur Martínez.
La Terrassa d'Estrella Damm - El restaurant ofereix un menú servit a taula per 45 euros a totes les persones que disposin d'entrada al festival. El preu inclou entrants signats per Nil Dulcet, Nandu Jubany i Artur Martínez, un segon plat a escollir i unes postres. El servei es realitza a taula en un espai amb aforament per a 160 persones per torn, amb tres franges horàries disponibles: a les 20 h, a les 21.30 h i a les 23 h.
Per a l'estrena de l'espai gastronòmic, Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Nil Dulcet oferiran un bou de mar amb crema d'alvocat; Nandu Jubany servirà la seva reconeguda croqueta de pernil ibèric, i Artur Martínez prepararà un biquini coreà ideat especialment per a l'ocasió. El menú va maridat amb Estrella Damm, patrocinadora principal de Primavera Sound.
Podeu trobar-ne tota la informació i fer les reserves a l'app oficial del festival.