Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

D’aroma i gust semblants als de l’anís (s’empra per preparar el pastís i els anisets), és una de les espècies més habituals de la cuina xinesa i un element clau de la barreja pols de cinc espècies. També dit badiana o llavoretes a València, l’arbust —originari de la Xina i aclimatat a la zona càlida d’Amèrica— està emparentat amb les magnòlies, amb flors decoratives que, en madurar, formen la figura estelada, generalment amb vuit puntes, que es cull verda i s’asseca al sol. Venut sencer o mòlt, en el primer estat es conserva més bé, tancat i sense llum.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: