Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot i ser mediterrani, aquest parent de l’api no és apreciat aquí. A l’Europa central, en canvi, esvalora i es menja ratllat en amanides o bullit i fet puré. Conreat per la base de la tija, engruixida i formant un bulb de superfície rugosa i amb arrels a la base, es ven sense fulles ni arrels, però amb pell, ja que tendeix a perdre humitat. Com que té tendència a enfosquir-se per contacte amb l’aire, quan es talla s’ha de regar amb llimona o vinagre. Cal una cocció moderada (10-15 min), ja que, altrament, agafa una textura gomosa. També accepta el brasejat i la combinació clàssica amb beixamel, prèvia al gratinat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: