Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb l’arribada de la tardor, els boscos pirinencs s’omplen de catifes de nabius negres, amb els quals la gent del país elaboren melmelades i confitures. Però fora de casa nostra també hi ha nabius, si bé són de color vermell. Els nabius vermells creixen en estat silvestre al nord d’Europa i als EUA, motiu pel qual se’ls sol anomenar amb el mot anglès cranberries.Tenen un color brillant i, a diferència dels nostres nabius, són lleugerament agredolços. A Catalunya no se’n troben de frescos, però en canvi des de fa temps que les botigues de dietètica en venen de dessecats i ara se’n troben també en supermercats.També hi ha sucs i melmelades. Secs, feu-los servir com les panses: en amanides, postres, salses... En podeu fer una infusió amb altres fruites vermelles i pètals de flors.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: