Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sorgida, a la conca mediterrània, com una manera de conservar les sardines grans, posant-les en salmorra i premsant-les, va ser un aliment bàsic en les èpoques de penúria. Conservada, transportada i presentada en cèrcols de fusta, l’arengada es pot posar en remull per eliminarne una part de la sal, o incorporar-la a certes menges (trinxat, coca enramada, mongetes...) tenint en compte aquest fet. També se sol preparar a la brasa. Avui té la competència de la sardina de la costa, de mida més petita i un procés d’assecat no tan intens.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: