Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vi protegit per la corresponent DO i produït a la regió del Piemont, en concret a les comunes d'Alessandria, Asti i Cuneo. Elaborat a partir de la varietat de raïm moscato blanc, que es deixa plansificar una mica per augmentar-li el percentatge de sucre. El most resultant se sotmet a una única fermentació parcial, que manté els aromes del raïm, deixa sucre residual i produeix una certa quantitat de carbònic, sense necessitat de segona fermentació, ja que en embotellar-lo es manté en condicions adequades. Amb una graduació al voltant dels 7º, un color groc més o menys intens i l'olor i el sabor del raïm moscato (moscatell), l'Asti Spumante és un dels més exportats d'Itàlia i que cada cop té més acceptació, vist el retorn als vins dolços a l'hora d'acompanyar les postres. El seu gust dolç aconsella que se serveixi fred. Entre els 6 i els 8ºc de temperatura.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: