Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot i ser equivalent a la nostra cansalada, de la qual el 'green bacon' no es distingeix gaire, la diferència entre ambdós productes rau en el procés amb què els anglosaxons complementen el salat convencional, fet en sec o amb salmorra. Un procés que pot ser la cocció, l’assecat o, el més habitual, el fumat amb fustes diverses per donar-li l’aroma peculiar. Com la cansalada, el bacó té dues tipologies bàsiques, l’'streaky bacon', fet amb la pell i el greix del ventre i, per tant, amb predomini del llard, i el 'back bacon', fet amb la part dorsal de l’animal, amb capes de carn que el fan equivalent a la nostra cansalada virada. El fumat o l’assecat complementaris permeten obtenir els clàssics talls fins dels ous amb bacó amb què els anglosaxons esmorzen i el recobriment (albardat) de les aus que han de coure al forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: