Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De fet, aquest seria el nom correcte dels Musa sapienta o Musa nana que mengem per postres, en comptes de dir-ne plàtan. Aquest segon terme hem de reservar-lo per als més grans, verds, de contorn més angulós i corba menys harmònica, fruits de la Musa paradisiaca que demanen ser cuits. Mentre els primers incrementen la quantitat de sucres assimilables a mesura que maduren, els segons mantenen un percentatge de midó, que els fa relativament indigestos. Cal buscar bananes de punta arrodonida, collides en el seu punt de maduració.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: