Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La part anterior de les ales de l’aviram (ànecs, pollastres, galls dindis) rep el nom de blanqueta (no ho confongueu amb el guisat de carn amb ceba, porro, all, vi blanc i brou). La de gall dindi és una peça de carn molt molsuda, cosa que la fa culinàriament interessant. Des que els jesuïtes el van fer arribar a les nostres terres el segle XVI provinent del Mèxic asteca, aquest gall havia gaudit, tradicionalment, de cert estatus gastronòmic. Avui dia se’l valora perquè té una carn poc greixosa, i es troba a un preu raonable, gràcies al seu gran rendiment. És un tot terreny a la cuina. Queda molt melosa a la brasa o a la planxa, una manera de cuinar-la senzilla, sana i saborosa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: