Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els trobem a la botiga habitualment tallats a làmines, daus o bé bastonets i envasats en pots on es conserven al natural o en vinagre, a punt per afegir a la nostra amanida. Generalment, però, se salten al wok o s’incorporen a qualsevol plat de reminiscències orientals i condimentats amb la inevitable salsa de soja. Tota una llàstima! Al Japó, els brots de bambú són un ingredient indispensable per preparar el popular sukiyaki (una recepta que conté verdures i carn de bou). Menjats en cru serien tòxics, i per aquest motiu cal pelar-los i sotmetre’ls a un procés de blanquejament similar al que s’aplica al nostre país per obtenir espàrrecs, endívies, margallons i calçots. Perquè no s’endureixin excessivament i els seus teixits no adquireixin la textura llenyosa de l’arbre adult, els brots de bambú, de forma cònica, es colguen i es mantenen a les fosques fins que es cullen.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: