Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Peix de mida discreta que rarament ultrapassa el mig pam,
raó per la qual se sol denominar burret. També es coneix com
a 'cabot', per la proporció del cap respecte al cos, i com a 'gòbit',
pel nom científic del seu gènere ('Gobius'). Membre destacat de
l’ample grup d’espècies del gènere, el burret de fang és la més
coneguda i consumida. De cap arrodonit, boca gran amb llavis
molsuts i ulls prominents, sovint s’ofereix barrejat amb la
morralla, i amb la sopa o el brou de peix com a destinació. Però,
si se’n disposa en una quantitat suficient, net, havent-ne retirat
la mucositat, esbudellat i escapçat, es pot fregir sol, o amb
un suau enfarinat previ, per convertir-lo en aperitiu o en
protagonista d’un segon plat casolà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: