Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Herba originària del nord d’Àfrica, esmentada un parell de cops a la Bíblia, que reserva aquest nom per a quan el que es consumeix són les fulles fresques i dóna el de 'coriandre' als fruits, esfèrics i de la mida dels grans de pebre, que s’empren en la cuina oriental, bàsicament en la hindú, per a la preparació del curri. Les fulles fresques, compostes i que recorden el julivert, tot i el parentiu amb el fonoll, tenen una aroma un punt molesta, que recorda la de les xinxes de camp, i un sabor més intens que les llavors. A més de mastegar-les per combatre el mal alè, s’utilitzen com a herba aromàtica d’acabat de plats i preparats com el guacamole o el 'chutney', incorporant-les sempre al final, ja que és una herba que es dissipa en la cocció, així com en el conservat, així que n’és desaconsellable l’assecat i poc recomanable el congelat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: