Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquesta és una de les maneres de conservar les cireres de la varietat dolça, basada en la densitat del sucre, que impedeix la proliferació de microorganismes (el mateix que es fa amb les àcides posant-les en alcohol). Espinyolades i cuites inicialment en almívar, poden deixar-se, simplement, envasades en aquest líquid, o bé es poden sotmetre a un procés de concentració dels sucres per dessecació i incorporació de
més almívar, que acaba deixant-les amb la textura de fruita confitada, no escarxada, que tots coneixem. Malgrat aquesta diferència, sovint ambdues reben el mateix nom. Aquestes cireres es destinen, tradicionalment i de manera quasi exclusiva, a la pastisseria, amb l’avantatge, en comparació de les cireres fresques, que no deixen anar suc, que tenyeix els pastissos. N’hi ha variants de color verd o groc, d’efectes únicament estètics, al marge de les tradicionals, vermelles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: