Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sense que els forners no s’acabin de posar d’acord sobre l’adjectiu —per a uns, l’enriquiment d’ingredients, per als altres, la manipulació addicional—, el que sí que queda clar és que és un preparat de forner per a les diades especials i que, per tant, més que un producte, designa un comportament, per diferenciar-lo de la coca habitual, de pasta de pa estirat i enriquida amb sucre. L’adobat té dues línies possibles. La incorporació d’algun greix excepcional, que pot ser mantega o llard de porc (com llardons esmicolats), i la incorporació d’ou.


En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: