Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De sabor suau, s’incorpora amb facilitat a les amanides per la seva textura cruixent. Però on té la màxima presència és en els plats hivernals de verdura. Especialment als països nòrdics, on la presenten cuita, amb compota de poma i aromatitzada amb vinagre. Sense oblidar la tradicional amanida de col o Coleslaw. Referència obligada és la llombarda a la madrilenya, curiosament també cuinada amb poma, que constitueix un plat obligat de l’àpat de Nadal en aquella ciutat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: