Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És una col molt curiosa, pel seu verd peculiar i, sobretot, per les característiques formes poliglonals que dibuixen els seus brots —que, val a dir-ho, són naturals i no pas fruit de l’enginyeria genètica—, que la converteixen en un dels vegetals més fotogènics. Es cull de mitjan novembre a mitjan gener. En cru, sempre que sigui molt tendra, es pot menjar en amanides, amb poma tallada a tires fines i acompanyada d’un raig d’oli i fruits secs, o d’una salsa de maionesa i iogurt. Si la voleu coure, ho podeu fer al vapor, guisada, bullida, fregida, estofada i fins i tot gratinada, combinada amb vegetals, arròs o llegums.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: