Troba la teva recepta

Els anacards, una font de fibra natural

Aquesta fruita seca ajuda a reduir l'estrenyiment i els nivells de colesterol en sang

Anacards

Anacards

Contenen vitamines del grup B, essencials per al bon funcionament del sistema nerviós, ja que intervenen en els processos d’assimilació dels nutrients energètics (hidrats de carboni, greixos i proteïnes).

A més, podem dir que l’anacard és un aliment remineralitzant ja que ens aporta una gran quantitat de minerals. És font de potassi i té un alt contingut de fòsfor, magnesi, ferro, zinc, coure i manganés.

  • El potassi intervé en el manteniment de la tensió arterial i en el funcionament normal de la musculatura, un dèficit d’aquest mineral provoca rampes musculars.
  • El fòsfor contribueix en el manteniment dels ossos i les dents.
  • El magnesi intervé en la síntesis de les proteïnes, en el funcionament normal de la musculatura, en el manteniment dels ossos i les dents i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
  • El zinc és un mineral antioxidant que contribueix en el metabolisme dels hidrats de carboni, dels àcids grassos, de les proteïnes i de la vitamina A; intervé en la fertilitat i en la reproducció normal i, a més a més, contribueix en el manteniment dels ossos, el cabell, la pell, les ungles i la visió en condicions normals.
  • El coure és un mineral amb poder antioxidant que intervé en la pigmentació de la pell i el cabell i contribueix en el transport del ferro en l’organisme. I per últim, el manganés, antioxidant també, intervé en el manteniment dels ossos en condicions normals.

 

Elecció

És important escollir els fruits secs crus o torrats ja que evitarem afegir sucres i greixos en cas que siguin fregits.

La ració ideal per aconseguir els nutrients que ens aporten els fruits secs és un grapat al dia, en cas dels anacards serien unes 16 unitats aproximadament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto