Troba la teva recepta

Els anacards, una font de fibra natural

Aquesta fruita seca ajuda a reduir l'estrenyiment i els nivells de colesterol en sang

Anacards

Anacards

Contenen vitamines del grup B, essencials per al bon funcionament del sistema nerviós, ja que intervenen en els processos d’assimilació dels nutrients energètics (hidrats de carboni, greixos i proteïnes).

A més, podem dir que l’anacard és un aliment remineralitzant ja que ens aporta una gran quantitat de minerals. És font de potassi i té un alt contingut de fòsfor, magnesi, ferro, zinc, coure i manganés.

  • El potassi intervé en el manteniment de la tensió arterial i en el funcionament normal de la musculatura, un dèficit d’aquest mineral provoca rampes musculars.
  • El fòsfor contribueix en el manteniment dels ossos i les dents.
  • El magnesi intervé en la síntesis de les proteïnes, en el funcionament normal de la musculatura, en el manteniment dels ossos i les dents i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.
  • El zinc és un mineral antioxidant que contribueix en el metabolisme dels hidrats de carboni, dels àcids grassos, de les proteïnes i de la vitamina A; intervé en la fertilitat i en la reproducció normal i, a més a més, contribueix en el manteniment dels ossos, el cabell, la pell, les ungles i la visió en condicions normals.
  • El coure és un mineral amb poder antioxidant que intervé en la pigmentació de la pell i el cabell i contribueix en el transport del ferro en l’organisme. I per últim, el manganés, antioxidant també, intervé en el manteniment dels ossos en condicions normals.

 

Elecció

És important escollir els fruits secs crus o torrats ja que evitarem afegir sucres i greixos en cas que siguin fregits.

La ració ideal per aconseguir els nutrients que ens aporten els fruits secs és un grapat al dia, en cas dels anacards serien unes 16 unitats aproximadament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto