Troba la teva recepta

Fruites per a tot l’any

La fruita és un producte essencial tot l’any, que ha d’estar sempre present a la dieta, però sabeu què menjar en cada època?

Maduixots Ametller Origen

Maduixots Ametller Origen

A les botigues Ametller Origen i Casa Ametller, i a la botiga en línia, trobareu fruites tot l’any gràcies al sistema de conreu i a l'aposta pel producte fresc. D’aquesta manera, sempre tindreu a mà un bon fruit. Però, què podeu menjar en funció de la temporada?

  • Tardor: hi destaca especialment la magrana, que es pot trobar entre setembre i febrer a les botigues i mercats, ideal per a amanides i per innovar en altres plats. També és època de pera i de gaudir de l’alvocat. Sense oblidar en cap moment el raïm, ja que al setembre és època de verema.
  • Hivern: amb l’arribada del fred cal agafar energies i vitamines! Per fer-ho, les fruites ideals són la poma i els cítrics com la taronja, la mandarina i la llimona, els més poderosos per combatre els refredats.
  • Primavera: si hi ha una fruita que és sinònim de bon temps és la maduixa, i és la fruita ideal per a aquesta època. També s’allarga la temporada de la poma, l’alvocat i els cítrics, i comencen a aparèixer les primeres fruites d’estiu.
  • Estiu: és l’època daurada de la fruita i és el moment de gaudir de les millor amanides de fruita, amb préssec, pruna, meló, nectarina, síndria, cireres i albercocs.

Quan hàgiu escollit la fruita que us agradi més, podeu menjar-vos-la sola o, si ho preferiu, preparar una amanida dolça tan bona com aquesta:

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto