Troba la teva recepta

Ja tenim el millor tomàquet català de l'any!

A Riudoms i a Barcelona han conreat els millors tomàquets Monterosa i Egara en el concurs organitzat per Ametller Origen

Busquem el millor tomàquet català

Busquem el millor tomàquet català

Des de fa uns mesos, Ametller Origen i la revista CUINA us vam llançar el repte de conrear tomàquets i presentar-los al concurs per escollir els millors, tant de la varietat Monterosa com de la varietat Egara. Durant aquest temps, tothom qui va comprar els 'kits' de conreu a les botigues Ametller Origen i a Jardiland han estat cuidant les tomaqueres perquè donessin els millors fruits i proclamar-se guanyadors d'aquest concurs. Doncs bé, l'espera s'ha acabat i ja tenim les dues guanyadores, que han conreat els millors tomàquets catalans de l'any!

Es tracta de Montserrat Calpe, que viu a cavall entre Barcelona i Sant Pere de Ribes i que ha conreat el millor tomàquet de la varietat Egara; i de Mª Glòria Toda, de Riudoms, que ha conreat el millor tomàquet de la varietat Monterosa.

El secret per aconseguir-ho? Doncs Montserrat Calpe, que està jubilada després de dedicar-se tota la vida la banca, diu que ha estat fonamental tenir al seu costat algú que des de fa 46 anys li encanta la jardineria. Pel que fa a Mª Glòria Toda, confessa que el secret ha estat cuidar la tomaquera amb molt de 'carinyo', traient les fulles innecessàries per tal que creixés tot el possible. No hi ha cap dubte que totes dues han aconseguit l'objectiu i s'han convertit en les guanyadores de la primera edició del concurs per triar el millor tomàquet català de l'any. Enhorabona!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto