Tant si us agrada la truita més feta com amb l’ou cru, amb bolets o amb alls tendres, les truites són molt versàtils, i se’n poden preparar de gairebé qualsevol cosa: des de pèsols fins a albergínies, passant per gambes o fins i tot espaguetis.
Ara bé, que sigui fàcil no vol dir que no tingui els seus secrets o que sempre ens vingui de gust fer-la. A més, heu de tenir en compte moltes coses per aconseguir que us quedi bé (batre els ous a mà, triar un bon oli, tallar els ingredients i cuinar-los abans de fer la truita, girar-la (tot un repte, oi?).
Truites fetes com a casa
ja veieu que, tot i que no és un plat molt complicat, per fer una truita hem de tenir en compte moltes coses. Per sort, hi ha maneres d'estalviar-nos feina sense haver de renunciar a una bona truita tastant, per exemple, les que prepara Ametller Origen al seu Obrador, elaborades a partir d’ingredients naturals que ells mateixos conreen i cuinades de manera artesana, com si les haguessiu fet a casa, però amb l'avantatge que no us caldrà trencar ous ni embrutar la cuina. Només les haureu d'escalfar i menjar-vos-les!
També us deixem aquesta recepta que us permetrà fer una truita ben original: de patates i maduixes!