LARA SÁNCHEZ
06/05/2021El vermut és un licor aromatitzat amb herbes que té una base de vi neutre de bona qualitat. Tot i que és una beguda que ha donat la volta al món, el seu origen és europeu, concretament italià (vermut negre) i francès (vermut blanc). Després va arribar a l’Estat espanyol i s’hi ha quedat per sempre.
Fa uns anys, després d’anar a missa, la gent es feia el vermut amb sifó, un tall de llimona o taronja i glaçons. Ara, el costum és trobar-se amb els amics al migdia per compartir companyia i vermut amb olives farcides d’anxova, patates de xurrer, escopinyes o calamars a la romana.
El Chigre
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: