Troba la teva recepta

Com cuinar els espinacs més saborosos

Els espinacs aporten energia, són rics en fibra i uns excel·lents antioxidants. Us donem alguns consells per treure'n el màxim partit i fer-los amb bledes, crema o a la catalana!

Espinacs

Espinacs

  1. A l'hora de comprar els espinacs frescos presteu atenció a l'estat de les fulles. Vigileu que no estiguin foradades ni tinguin pigments negres! Les fulles han de ser fermes, fàcils de trencar i que cruixin en fer-ho.
  2. Cuineu els espinacs amb poca aigua per conservar tots els nutrients i el color verd de les fulles. Ja n'hi ha suficient amb l'aigua que queda a les fulles després de rentar-les.
  3. El temps de cocció és de pocs minuts. No us excediu, ja que si no les fulles s'estovaran.
  4. Afegiu una culleradeta de sucre mentre els espinacs couen per millorar-ne el sabor i eliminar el regust de terra que de vegades tenen.
  5. Congeleu els espinacs que us sobrin perquè no es facin malbé. És una de les verdures que tolera millor el fred i poden estar fins a un any al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto