Troba la teva recepta

Com cuinar els espinacs més saborosos

Els espinacs aporten energia, són rics en fibra i uns excel·lents antioxidants. Us donem alguns consells per treure'n el màxim partit i fer-los amb bledes, crema o a la catalana!

Espinacs

Espinacs

  1. A l'hora de comprar els espinacs frescos presteu atenció a l'estat de les fulles. Vigileu que no estiguin foradades ni tinguin pigments negres! Les fulles han de ser fermes, fàcils de trencar i que cruixin en fer-ho.
  2. Cuineu els espinacs amb poca aigua per conservar tots els nutrients i el color verd de les fulles. Ja n'hi ha suficient amb l'aigua que queda a les fulles després de rentar-les.
  3. El temps de cocció és de pocs minuts. No us excediu, ja que si no les fulles s'estovaran.
  4. Afegiu una culleradeta de sucre mentre els espinacs couen per millorar-ne el sabor i eliminar el regust de terra que de vegades tenen.
  5. Congeleu els espinacs que us sobrin perquè no es facin malbé. És una de les verdures que tolera millor el fred i poden estar fins a un any al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto