Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com cuinar els espinacs més saborosos

Els espinacs aporten energia, són rics en fibra i uns excel·lents antioxidants. Us donem alguns consells per treure'n el màxim partit i fer-los amb bledes, crema o a la catalana!

Espinacs

Espinacs

  1. A l'hora de comprar els espinacs frescos presteu atenció a l'estat de les fulles. Vigileu que no estiguin foradades ni tinguin pigments negres! Les fulles han de ser fermes, fàcils de trencar i que cruixin en fer-ho.
  2. Cuineu els espinacs amb poca aigua per conservar tots els nutrients i el color verd de les fulles. Ja n'hi ha suficient amb l'aigua que queda a les fulles després de rentar-les.
  3. El temps de cocció és de pocs minuts. No us excediu, ja que si no les fulles s'estovaran.
  4. Afegiu una culleradeta de sucre mentre els espinacs couen per millorar-ne el sabor i eliminar el regust de terra que de vegades tenen.
  5. Congeleu els espinacs que us sobrin perquè no es facin malbé. És una de les verdures que tolera millor el fred i poden estar fins a un any al congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: