Consells de cuina La Vanguardia

Com fer un bon romesco

L'acompanyant tradicional de la salsa de romesco són els calçots, però és tan bona que lliga bé amb tot. Seguiu aquests consells perquè us quedi rodona!

Salsa de romesco amb calçots

Salsa de romesco amb calçots Thinkstock

  1. Feu servir un morter per fer la picada perquè la textura quedi molt més cruixent.
  2. Les patates sempre han d'anar trencades, no les talleu mai perquè així els porus queden oberts i absorbeixen tot el sabor i ajuden a lligar la salsa.
  3. Deixeu que la salsa es faci a foc lent. No tingueu presses, perquè si no la patata i el peix es desfaran.
  4. Podeu colar la salsa o no fer-ho si ja us ha quedat prou fina.
  5. Deixeu reposar la salsa de romesco tota una nit a la nevera perquè quedi més gustosa.
  6. Acompanyeu la salsa més enllà dels calçots: queda bé amb tot tipus de verdures, carns o peixos.
  7. Si acompanyeu el romesco amb musclos o algun peix a la planxa, reduïu el vinagre o elimineu-lo directament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto