Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Diferències entre el guacamole i l'hummus

Abans que 'dipejar' es posés de moda i admetés tota mena de variants, aquestes dues elaboracions eren les reines d'aquest acte! Vegeu-ne les diferències!

Hummus i guacamole

Hummus i guacamole

Guacamole:

  • Mexicà: existeix des dels temps dels asteques i és una de les receptes mexicanes més conegudes arreu del món.
  • Alvocat: la base del guacamole és l'alvocat, al qual s'afegeix suc de llimona, xili, coriandre, all i tomàquet, entre altres ingredients, segons el gust de cadascú.
  • Xips: es pot fer servir en amanides, però el més habitual és menjar-se'l sucant-hi nachos mexicans.
  • Fred: per les seves característiques, el guacamole sempre es menja fred o al natural.

Hummus:

  • Oriental: gairebé tots els països de l'Orient Mitjà han convertit l'hummus en un acompanyament imprescindible.
  • Cigrons: l'ingredient principal són els cigrons, barrejats amb una pasta de sèsam anomenada tahina, oli, all i suc de llimona.
  • Hortalisses: una manera excel·lent de gaudir-ne és sucant-hi bastonets d'hortalisses, com pastanaga i api.
  • Calent: normalment, es menja a temperatura ambient, però també es pot escalfar, si us agrada més així.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: