Troba la teva recepta

Diferències entre el guacamole i l'hummus

Abans que 'dipejar' es posés de moda i admetés tota mena de variants, aquestes dues elaboracions eren les reines d'aquest acte! Vegeu-ne les diferències!

Hummus i guacamole

Hummus i guacamole

Guacamole:

  • Mexicà: existeix des dels temps dels asteques i és una de les receptes mexicanes més conegudes arreu del món.
  • Alvocat: la base del guacamole és l'alvocat, al qual s'afegeix suc de llimona, xili, coriandre, all i tomàquet, entre altres ingredients, segons el gust de cadascú.
  • Xips: es pot fer servir en amanides, però el més habitual és menjar-se'l sucant-hi nachos mexicans.
  • Fred: per les seves característiques, el guacamole sempre es menja fred o al natural.

Hummus:

  • Oriental: gairebé tots els països de l'Orient Mitjà han convertit l'hummus en un acompanyament imprescindible.
  • Cigrons: l'ingredient principal són els cigrons, barrejats amb una pasta de sèsam anomenada tahina, oli, all i suc de llimona.
  • Hortalisses: una manera excel·lent de gaudir-ne és sucant-hi bastonets d'hortalisses, com pastanaga i api.
  • Calent: normalment, es menja a temperatura ambient, però també es pot escalfar, si us agrada més així.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto