Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com fer la pasta dels canelons a casa

El xef italià Giuliano Hazan ens explica tots els secrets per fer a casa la pasta d'aquest plat de Nadal

CUINA.CAT

05/12/2018
Màquina pasta

Màquina pasta

  1. Trenqueu i bateu tres ous en un cràter de 300 g de farina, i aneu gratant-ne la paret per cobrir-los.
  2. Ràpidament, cobriu la mescla amb tota la farina i treballeu-la bé. 
  3. Pasteu la massa fins que quedi uniforme i molt suau. Després, emboliqueu-la i deixeu-la reposar 20 minuts.
  4. Estireu la massa amb la màquina (també podeu fer-ho amb corró, però haureu de tenir molta, molta paciència). Aneu aprimant la pasta, osca a osca, fins al gruix mínim.
  5. Talleu la pasta amb ganivet i ja la teniu a punt per coure-la i farcir-la!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: