Consells de cuina La Vanguardia

Com fer la pasta dels canelons a casa

El xef italià Giuliano Hazan ens explica tots els secrets per fer a casa la pasta d'aquest plat de Nadal

29/11/2017
Màquina pasta

Màquina pasta

  1. Trenqueu i bateu tres ous en un cràter de 300 g de farina, i aneu gratant-ne la paret per cobrir-los.
  2. Ràpidament, cobriu la mescla amb tota la farina i treballeu-la bé. Embolcalleu-la amb paper film.
  3. Pasteu la massa fins que quedi uniforme i molt suau. Després, emboliqueu-la i deixeu-la reposar 20 minuts.
  4. Estireu la massa amb la màquina (també podeu fer-ho amb corró, però haureu de tenir molta, molta paciència). Aneu aprimant la pasta, osca a osca, fins al gruix mínim.
  5. Talleu la pasta amb ganivet i ja la teniu a punt per coure-la i farcir-la!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto