CUINA.CAT
16/04/2018Les espècies són les substàncies vegetals que ens aporten el toc exòtic que ens permet descobrir nous sabors. Cada regió té preferència per unes espècies o unes altres, i a vegades se'n fan servir algunes perquè estan “de moda”. Però el que és clar és que quan utilitzem una espècia és perquè volem millorar el plat. Hem de tenir cura, hem d’aprendre a combinar-les i a saber-ne potenciar el sabor.
Diferents espècies en plats / Thinkstock
D’espècies n’hi ha moltíssimes; tantes, que necessitaríem molt d'espai però aquí us donem quatre pinzellades d'algunes de les que fem servir més i us expliquem la millor manera d'aprofitar-les:
Això sí, quan feu servir espècies per cuinar, tingueu en compte aquests consells bàsics:
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: