Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les propietats nutricionals de l'api

Beneficieu-vos dels nutrients de l'api per fer la vostra dieta més saludable!

Api

Api

El fort gust de l'api fa que normalment ens posicionem com a amants o detractors d'aquesta verdura, però justament és aquest sabor el que dota l'api de tants beneficis nutricionals.

  • Només tocant-lo es pot apreciar que té molta aigua
  • Conté vitamina C, A, E, B1 i B2 i diversos minerals com el sodi, potassi, calci, magnesi i ferro, entre d'altres.
  • El seu consum produeix un efecte diürètic, ideal per desintoxicar l’organisme.
  • Millora les articulacions, les artèries, els ossos i el teixit connectiu gràcies al seu elevat contingut en silici.
  • Ajuda a netejar la fermentació que es pot produir durant la digestió i l’excés d’àcid a la sang.
  • Si en mengeu entre hores, ajuda a tractar mals de cap i l’excés de gana. 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: