CUINA.CAT
16/04/2018L’arròs és un dels aliments més consumits arreu del món i també un dels menjars més populars als Països Catalans, on trobem diverses receptes d’arrossos fets amb paella o a la cassola. El País Valencià, regió arrossera per excel·lència des del segle X, destaca per les seves paelles, marineres o amb pollastre i verdures, però també pel seu arròs caldós.
La clau de totes les receptes, però, és que la cocció sigui perfecta, i aconseguir-ho és tan fàcil com seguir aquests consells.
Arrós bullit / Thinkstock
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.