Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full per la meitat, obtenint dues bandes llargues i primes. Procureu fer una banda una mica més ampla que l’altra (1 cm més ampla és suficient).
  2. Sobre la banda més ampla escampar la Nutella al centre, deixant 1 cm de vora a tot el voltant. Pinteu amb ou batut tota la vora.
  3. Marqueu els talls sobre l’altra pasta de full. Estireu els talls a l’ample per tal que s’obrin una mica. Amb l’ajut del corró, agafeu amb compte la pasta de full i col·loqueu-la sobre la capa de Nutella.
  4. Premeu tot el lateral per tal que s’enganxin les dues capes. Retalleu la vora amb un ganivet per tal d’igualar els laterals. Pinteu-ho per sobre amb ou batut i coeu-ho al forn 30 min a 180 ºC, fins que es dauri.
  5. Deixeu-ho refredar i pinteu la superfície amb la gelatina de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto