Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb l'arribada d'uruguaians i argentins, els reis de les brases, l'especejament boví ha après nous talls que els europeus no fèiem o teníem oblidats, com l'entrama (onglet a França). Pot ser prima o gruixuda. La prima és un múscul situat al costat del fetge i la costella. És una peça llarga amb una pell que la majoria de la gent retira. La gruixuda està enganxada a la mitjana, a sota del ronyó i és més curta. Ambdues són riques en sang i tenen un pes molt semblant. Mengeu-les a la llosa, a la brasa o a la planxa, i al punt (sucoses i meloses) amb verdures, bolets o puré de patates.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: