Broqueta de truita de carxofa amb fideus de cotnes de porc fumades i la seva escuma, arròs de sèpia amb carxofa, lasanya de carxofa i carn amb aroma de tòfona o parmentier de carxofa amb vainilla, pop a la brasa, oli de pebre vermell de la Vera i pernil. Aquestes són algunes de les receptes que es cuinaran aquest diumenge 30 de març durant la 15a Carxofada de Sant Boi de Llobregat, la cita gastronòmica més important del municipi.
De 9 a 17 h, una dotzena de restaurants de l'associació Degusta Sant Boi ocuparan la rambla de Rafael Casanova per preparar diferents plats elaborats amb el producte estrella de la població, la carxofa Prat, una varietat dolça i tendra, gustosa i suau, de textura fina i menys oxidativa. Per tastar aquestes creacions culinàries, els visitants hauran de comprar uns tiquets que donen dret a quatre plats i que inclouen postres, vi o cava, beguda, pa i els coberts i la safata corresponents. El preu és de 12 €.
A més, coincidint amb la festa, hi haurà estands on comprar el producte fresc i diferents activitats com ara tallers per a petits i grans o una demostració de cuina que farà Pep Nogué, l'assessor culinari de la nostra revista.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia