Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arnau Muñío

Una visió clarivident

Arnau Muñio

Arnau Muñio Enrique Marco

Al món hi ha restaurants tan microscòpics, que dir que el Direkte Boqueria és el més minúscul no s'ajusta a la realitat, però gairebé. Aquesta barra amb aires japonesos camuflats al Raval, en la qual amb prou feines s'asseuen vuit persones per servei, ha estat una de les sensacions recents a Barcelona. El factòtum, el cuiner Arnau Muñío (1982), hi concentra un aprenentatge adquirit a les cuines dels germans Adrià i de Carles Abellan. Al Direkte, que va obrir fa tres anys, el tradueix en platets que salten de la Mediterrània al Japó. Ell i el seu ajudant els elaboren davant dels clients, que els reben directament a la barra, sense cap intermediari. L'assalt de la pandèmia no ha obligat a retocar el model, basat en un menú de degustació canviant i un nombre de comensals petit. Quan tot això passi, el Direkte Boqueria no haurà canviat gens, i la clarividència de l'Arnau quan el va imaginar semblarà profètica.

Direkte Boqueria. Cabres, 13. Barcelona Tel. 93 114 69 39. Obert de dimarts a dissabte (dinars). Preu: 52 €/64 € (menús de degustació, vins a part).

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: