Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ferran Cerro

Tan lluny, tan a prop

Ferran Cerro

Ferran Cerro Enrique Marco

Va decidir fer un punt i a part i deixar enrere la intensa vida de 'globetrotter' culinari –a una edat inusualment jove va ser número dos del xef Sergi Arola, a qui va acompanyar en nombroses aventures culinàries– i instal·lar-se a Reus, la seva ciutat. Avui, Ferran Cerro (1988) no és només el nom d'un xef, també ho és del seu restaurant. Un establiment on aboca tots els coneixements acumulats en anys de formació i experimentació culinàries, no només al costat d'Arola, també de figures com els germans Roca, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany. En la personalitat culinària de Cerro conviuen les ganes de tornar a casa amb les de mantenir vives tantes experiències. Per això, la seva proposta es basa en l'equilibri entre una cuina de sabors confortables amb una carta esquitxada de tècniques i plats d'arreu del món, des d'un bacallà 'a bras' revisitat fins a una pasta amb 'duxelle' de bolets, crema de porro rostit i parmesà. Ara, la seva és una revolució tranquil·la, en què tot allò après aquí i allà encaixa en plats que a la vegada sentim càlidament propers i excitantment llunyans.

Ferran Cerro Restaurant. Pl. del Castell, 2. Reus (Baix Camp). Tel. 977 945 142. Obert de dimarts a diumenge (excepte la nit de dimecres). Preu: 40 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: