Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gonzalo Ferreruela

Passió pel producte en majúscules

Gonzalo Ferreruela

Gonzalo Ferreruela Enrique Marco

Des de ben petit, Gonzalo Ferreruela (1982) havia volgut ser cuiner. Sorprèn, perquè encara trigaria a arribar l’època daurada dels grans xefs, quan els nens dubtaven entre emular Ferran Adrià o un futbolista. Així que, tot i que va seguir el camí familiar i va estudiar Biologia a Barcelona, ho va compaginar amb estudis a la Hofmann. Després de passar per diferents restaurants, com El Celler de Can Roca, on va arribar a ser cap de la partida de postres, Can Fabes i establiments de Lleida, com el Kimo i la mai prou celebrada pastisseria Tugues, fa just deu anys, va obrir el Ferreruela, al barri de Pardinyes de la capital del Segrià. La seva aposta és clara: oferir una cuina de mercat elaborada amb producte de temporada i de qualitat (els makis d’escalivada i sardina fumada amb caviar de truita la dibuixen). La brasa és un altre senyal d’identitat del restaurant, combinada, això sí, amb tècniques d’avantguarda. Les galtes de vedella i l’espatlla de corder de raça xisqueta del Pallars primer es couen a baixa temperatura i després es rematen amb un toc de foc.

Ferreruela. Bobalà, 8. Lleida (Segrià). Tel. 973 221 159. Obert per dinar de dilluns a dissabte i per sopar divendres, dissabtes i vigílies de festiu.
Preu: 50 €.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: