Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest equinoderm es comercialitza sencer o en forma de corall (les gònades, la part comestible). La major dificultat rau en l’extracció. La closca, plena de punxes, reclama l’ús de guants per protegir-se de les punxades, doloroses i que solen deixar la punxa sota la pell, amb perill d’infecció. Les formes de preparar les garoines, al marge de crues, són limitades. Sobretot, perquè la mida de la part comestible no permet anar gaire més enllà de les truites i les salses, a les quals s’incorporen en cru o just escaldades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: