Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Grans de blat de moro de determinades varietats, de forma i mida força diversos, sotmesos a un procés de fregit després d’haver-los posat en remull. En contraposició als grans de les crispetes, que exploten amb la calor, aquests només s’assequen i es torren més o menys superficialment i, habitualment, se salen abans d’envasar. Ideats com a aperitiu o matafam, la textura, especialment cruixent, ha fet que alguns cuiners els comencin a incorporar als preparats, degudament esmicolats, per aprofitar aquest cruixent. Evidentment, sense recórrer a les variants que incorporen altres elements de sabor, generalment picants, després de la preparació. També es poden fer servir, degudament mòlts, per preparar arrebossats, en substitució de la farina de galeta, en cas de tenir problemes amb el gluten.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: