Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

També anomenat 'llissa' i amb dues espècies, la vera i la llobarrera, és de cap aplanat i boca menuda, que no fa escarafalls a entrar als aiguamolls d’aigües salobres. És allí on, amb l’hàbit de menjar bassa, pot transmetre a la carn el regust estrany que ha acabat convertint-la, tot i la cria actual en piscifactories, en un peix poc valorat, malgrat ser la font de les 'huevas de mújol', que es considera una delicadesa i també el punt de partida de la 'tarama' de la gastronomia grega. Per evitar-ho, els pescadors de les albuferes valencianes, on és molt valorada, l’esbudellen just pescada.


En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: