Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Inspirats en els fideus d’arròs xinesos, preparats amb farina d’arròs, aigua i, a voltes, algun altre ingredient, com la tapioca o el midó de blat de moro, solen compartir prestatgeria amb els productes per a persones amb intolerància al gluten. Es couen en aigua salada, una mica més que els tradicionals. De color més blanc que els de farina de blat, els d’arròs, un cop cuinats, tenen un sabor molt més suau i són força més digestius. Combinen amb totes les salses i són apropiats per a sopes i preparats inspirats en la cuina oriental.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: