Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La més precoç de les mandarines. De mida grossa i sense llavors, es veu, però, superada en popularitat per la clementina, que ara ja sovinteja als mercats, més fàcil de pelar i més gustosa, però amb llavors. Tot i això, és la preferida de la indústria conservera i de sucs. Curiosament, la facilitat de pelar-la no es té en compte a l’hora d’esmorzar, ja que, tot i que la quantitat de vitamines C i A és similar, poca gent les empra com a alternativa al suc de taronja. Fàcil de conservar a la nevera, està començant a entrar a la cuina, i no només com a integrant de postres i llaminadures. La mida dels grills amb pell, que no cal tallar, la fa ideal per a moltes coccions i manipulacions. Resulta especialment ideal per a les fondues de xocolata i com a acompanyament de certes carns més o menys blanques, com les d’aviram.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: