Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu el sucre, la sal i l’impulsor. Afegiu-hi el llard i treballeu-ho. Aneu incorporant-hi la farina a poc a poc mentre ho pasteu.
  2. Afegiu-hi l’aigua i la llet, a poc a poc perquè es vagin integrant, i tenint en compte que hi ha d’haver el doble d’aigua que de llet.
  3. Cada vegada que n’hi poseu, pasteu bé la massa i aneu afegint-hi el líquid fins que us quedi una massa ben elàstica i homogènia, que no s’enganxi sobre el taulell. Tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant 2 h. La clau és fer el pastat com s'ha fet sempre: a mà.
  4. Dividiu la massa en vint porcions i aplaneu-les amb un corró, mirant que quedin en forma arrodonida, d’1 cm de gruix.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto