Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Líquid espès fosc i d’aspecte de mel que, pel sabor dolç, encara que un punt amargant, s’empra per colorar alguns sucres i tipus de cervesa, i per perfumar alguns tabacs de pipa. Però, bàsicament, es fa servir per endolcir i acolorir pastissos i llaminadures, i, per fermentació i destil·lat, per produir licors d’alta graduació, com el rom. Obtinguda, un cop extret el sucre, pel premsat de la pasta triturada de la canya i la cocció posterior, la melassa presenta, a la conca mediterrània, una diversitat major, encara que estrictament artesana, ja que s’obté, també, a partir del concentrat de polpa de fruites com ara el raïm, la magrana, les móres, els dàtils i les figues.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: