Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mes de la Gamba 2018

Gambes

Gambes FOTO Thinkstock

El Mes de la Gamba de Blanes (la Selva) se suma a la llista d’iniciatives gastronòmiques que impulsa el municipi per donar a conèixer la varietat de productes, especialment mariners, que s’hi poden degustar, i tots els restaurants treballen a fons per demostrar-ne les possibilitats. A l’abril va ser el peix blau, i ara arriba el torn de tastar algunes de les millors gambes que es pesquen a Catalunya.

De fet, aquest és un dels productes més valorats de tots els que es pesquen al municipi, amb més de 90 tones venudes cada any. Per això, no ens ha d’estranyar que hi dediqui tot un mes. És la millor ocasió per acostar-vos-hi i tastar algun dels plats que els restaurants blanencs prepararan amb aquest crustaci tan preuat. Si us calia una excusa per visitar aquest racó de la Costa Brava, ja la teniu!

MÉS INFORMACIÓ

www.visitblanes.net

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: