CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Miquel Saborit crea el primer panettone amb oli d’oliva
Miquel Saborit crea el primer panettone amb oli d’oliva
Nou panettone amb oli d'oliva verge
El forner Miquel Saborit presenta un nou panettone per aquest Nadal que s’ha cuinat amb oli d’oliva verge extra Premium d’Oleum Flumen, un producte amb un ampli ventall de propostes gastronòmiques.
Oleum Flumen i SABORS, la marca de panettones artesans de Miquel Saborit, reinventen el famós dolç italià amb l’ús d’oli d’oliva i els ingredients de qualitat que sempre ha utilitzat la marca SABORS. El resultat és un panettone ideal per degustar amb pernil ibèric i altres productes de xarcuteria com la llonganissa extra de Vic. L’oli d’oliva proporciona al panettone un gust menys dolç, cosa que facilita els maridatges al consumidor.
A més, el toc salat permet que el panettone es pugui menjar durant tot l’any i en diferents moments del dia, per esmorzar, per fer l’aperitiu o per berenar. A més, el poden consumir persones amb intolerància a la lactosa, ja que no conté mantega de vaca. L’oli d’oliva té propietats cardiosaludables i antioxidants que, juntament amb la dieta mediterrània, beneficien la salut del consumidor i milloren el perfil nutricional del panettone.
El panettone s’elabora amb una massa mare natural refrescada diàriament per l’obrador, tres fermentacions que requereix el procés, oli d’oliva verge extra i farina de blat d’alta qualitat. Es pot conservar en perfectes condicions durant més de dos mesos.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia