Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La mòllera o bròtola és un peix de molta categoria, tot i que no és una espècie gaire coneguda. Viu als penya-segats submarins, on es pot protegir, sobretot de la pesca d’arrossegament. Al mercat en podeu trobar de diferents varietats: la mòllera de fons o pigallada, la mòllera vera o capellà, o la de la foto, la mòllera roquera. Si s’han pescat amb xarxa són de diferent qualitat i preu, ja que solen ser més petites i normalment els falten la majoria de les escates i queden més malmeses que les pescades amb palangre, de color lluent i textura ferma. La bròtola és un dels millors peixos per menjar fregits, però també és deliciós fet al forn. El suquet no és gaire recomanable, per la consistència de la seva carn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: