Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

És el peix més cobejat de les nostres costes rocalloses, amb el prestigi que dóna haver-lo de pescar, pels seus hàbits solitaris, un per un i no sense dificultat, però amb l’ombra de saber que tots els mars del món tenen la seva varietat de nero, més o menys bona, segons el tipus de mar i l’ambient en què viu. I amb la curiositat de saber que, tot i néixer femella, quan arriba a adult pot canviar de sexe per garantir la continuïtat de l’espècie.De pell gruixuda i escates dures, sol presentar-se filetejat, sencer, fet a supremes o tallat a rodelles. La primera opció té l’avantatge de poder iniciar la cocció a la planxa pel costat de la pell, evitant que la carn, blanca i consistent, s’enganxi. La segona, la forma més tradicional, és l’emprada en els guisats tradicionals, des del suquet fins a l’all cremat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: