Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Enric Rosell, d'Embotits d'Autor SL, guanya el 5è concurs de botifarra d'ou tradicional

Núria Querol de Can Pocurull s'ha imposat en la categoria de botifarra d'ou singular i Yolanda Preseguer, de la Carnisseria-Cansaladeria La Perla, en la de millor farcit de carnaval

Guanyadors del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2020

Guanyadors del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2020

Enric Rosell Gili d'Embotits d'Autor SL ha estat guardonat en la categoria de botifarra d'ou tradicional en el 5è Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana. El certamen, marcat pel talent femení, ha volgut reforçar el valor dels productes artesanals i del comerç de proximitat i millorar la qualitat d'un dels productes més tradicionals i populars. A més, l'edició ha presentat una nova categoria, el farcit de carnaval, que ha servit com a estímul per recuperar un tipus de producte molt especial en alguns punts del territori. 

La guanyadora de la categoria botifarra singular, ha presentat una botifarra d'ou amb confit d'ànec, poma i ceba caramel·litzada que és una explosió de sabors moderns amb ingredients de primera qualitat i una mostra de creativitat i innovació. Enric Rosell, premiat en la categoria botifarra tradicional, ha presentat una recepta familiar que ha anat evolucionant sense perdre la essència inicial. Yolanda Preseguer, la guanyadora de la categoria farcit de carnaval, ha destacat amb un producte amb un sabor pronunciat i molt intens. 

En el concurs s'han presentat un total de 62 botifarres d'ou i 8 farcits de carnaval. El jurat s'ha encarregat de fer dues rondes de tast per cada categoria i ha puntuat els productes pel seu aspecte extern i intern. Els 10 productes més puntuats han estat els finalistes i s'han escollit finalment 1 guanyador, 1 finalista i 3 mencions especials. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: