El Berguedà inicia una nova temporada de la Cuina de la Caça i la Tòfona. Una desena de restaurants d'Hostaleria i Turisme del Berguedà oferiran plats i menús especials fins al 14 de març. Podeu consultar els plats i els menús disponibles a la web d'Hostaleria i Turisme del Berguedà, així com a les xarxes socials d'aquestes entitats i dels restaurants adherits a la campanya.
Tot i que en aquesta campanya el preu de la tòfona és més elevat de l'habitual, com que és un producte de proximitat i gràcies a la creativitat dels restauradors, tothom que vulgui gaudir de les jornades podrà tastar-la amb la millor relació qualitat-preu.
Sopar gastronòmic el 29 de febrer
Hostaleria i Turisme del Berguedà també prepara un sopar gastronòmic per a un centenar de comensals al local social de Castellar del Riu, el dijous 29 de febrer. El sopar es farà a prop dels boscos berguedans i no hi faltarà una bona representació del sector de la gastronomia, la caça i la tòfona.
L'objectiu del sopar és reivindicar una cuina que és de territori, de proximitat i que, a més, té projecció. L'àpat començarà a les 20.30 h i tindrà un preu de 50 euros. S'oferiran sis plats de caça i tòfona maridats amb vins del celler Oriol Rossell i la DO Pla de Bages.