Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fins al 23 de novembre, campanya La Cuina del Bolet del Berguedà

La campanya arriba als 25 anys amb 20 restaurants participants i un sopar de celebració

Un àpat de la campanya La Cuina del Bolet del Berguedà

Un àpat de la campanya La Cuina del Bolet del Berguedà

La tardor gastronòmica al Berguedà té un nom propi: la Cuina del Bolet. La campanya, que enguany celebra una fita molt especial, s'allargarà fins al 23 de novembre. Es tracta del 25è aniversari d'aquesta iniciativa que promociona el producte estrella dels boscos berguedans a la taula dels nostres restaurants.

En aquesta edició d'aniversari de la campanya, impulsada per l'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà, hi participen vint restaurants que oferiran menús complets on el bolet serà el protagonista indiscutible, present des dels aperitius fins a les postres. Les cartes combinaran les receptes més tradicionals amb propostes innovadores i atrevides, i mostraran així la gran versatilitat culinària dels bolets.

Enguany participen a la campanya: Ca l'Amagat (Bagà), Cal Candi (Vilada), Cal Majoral (l'Espunyola), Cal Marçal (Puig-reig), El Forn (Gósol), El recó de l'Avi (Guardiola de Berguedà), Els Casals (Sagàs), Els Roures (Castellar del Riu), Estones Casa de Sabors (Guardiola de Berguedà), Font Freda (Castellar del Riu), Font Negra (Berga), Hostal Pedraforca (Saldes), Hotel Estel (Berga), L'Indret del Pedraforca (Saldes), La Barana (Berga), La Cabana (Berga), La Candela (Gironella), La Muntanya (Castellar de n'Hug), La Taverna (Gironella), Sant Cristòfol (Santa Maria de Merlès). Els menús es poden consultar a https://www.berguedaturisme.com/campanyes/.

Tots els dijous d'octubre i novembre

La Cuina del Bolet està d'aniversari i Hostaleria i Turisme ho vol celebrar amb un sopar de celebració obert a tota la ciutadania i també als restauradors de la comarca. L'àpat serà el 2 d'octubre, a les 20:30 hores, a les carpes del passeig de la Indústria de Berga i anirà a càrrec de Les Alzines Càtering. El preu és de 50 euros i els tiquets es poden comprar en aquest enllaç.

El sopar servirà, també, com a tret de sortida de la ruta de sopars maridats d'aquesta tardor, cada dijous d'octubre i de novembre fins que s'acabi la campanya. Els restaurants participants es donaran a conèixer properament i la dinàmica serà la mateixa que en les passades edicions: els comensals podran gaudir d'un sopar temàtic, amb el bolet com a protagonista, i amb el maridatge de vi dels cellers de la DO Pla de Bages participants.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: