Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jaguar obrirà el febrer de 2013

El nou restaurant mexicà d’Albert Adrià s’instal·larà al Raval i també serà botiga

mèxic-bitxo

mèxic-bitxo

Jaguar, i no Azul, és el nom del restaurant mexicà que Albert Adrià està enllestint a Barcelona. Caldrà esperar fins al febrer de l’any que ve per poder-lo visitar, però el xef ha avançat algunes de les característiques de l’establiment a la cimera gastronòmica mexicana Mesamérica, celebrada recentment a Mèxic.

El local que fins ara ha ocupat el restaurant barceloní Carmelitas, al carrer Doctor Dou, 1, és l’emplaçament on obrirà el Jaguar. L’interiorisme fugirà de la decoració mexicana estandarditzada i incorporarà elements mediterranis. I la cuina, amb receptes del cuiner mexicà Paco Méndez, seguirà la mateixa tònica que el Tickets: informalitat i un reguitzell de plats per compartir.

L’establiment comptarà amb una botiga i una barra de mescal. “Així podrem rendibilitzar les despeses del restaurant”, ha indicat Adrià. I si les previsions no es desvien, el Jaguar obrirà el febrer de 2013.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: