El nou restaurant mexicà d’Albert Adrià s’instal·larà al Raval i també serà botiga
mèxic-bitxo
Jaguar, i no Azul, és el nom del restaurant mexicà que Albert Adrià està enllestint a Barcelona. Caldrà esperar fins al febrer de l’any que ve per poder-lo visitar, però el xef ha avançat algunes de les característiques de l’establiment a la cimera gastronòmica mexicana Mesamérica, celebrada recentment a Mèxic.
El local que fins ara ha ocupat el restaurant barceloní Carmelitas, al carrer Doctor Dou, 1, és l’emplaçament on obrirà el Jaguar. L’interiorisme fugirà de la decoració mexicana estandarditzada i incorporarà elements mediterranis. I la cuina, amb receptes del cuiner mexicà Paco Méndez, seguirà la mateixa tònica que el Tickets: informalitat i un reguitzell de plats per compartir.
L’establiment comptarà amb una botiga i una barra de mescal. “Així podrem rendibilitzar les despeses del restaurant”, ha indicat Adrià. I si les previsions no es desvien, el Jaguar obrirà el febrer de 2013.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia