El projecte Plats Catalans Cada Dia té per objectiu fomentar el consum de la gastronomia catalana, en el dia a dia. En col·laboració amb la Fundació Alícia, s'ha identificat, revisat i actualitzat la cuina catalana i se n'han detectat els punts forts per posar-la a l'abast de la ciutadania en format d'un pràctic menú amb receptes revisades i adaptades a fi de poder ser consumides cada dia de manera equilibrada, amb la confiança de menjar de qualitat, gastronomia, tradició, proximitat i molta salut.
Els plats catalans són Dieta Mediterrània, una de les més saludables i equilibrades del món, i de cara a Nadal –però també durant tot l'hivern– podeu assaborir una recepta tradicional i deliciosa com l'escudella barrejada, un plat complet que aporta verdures, hidrats de carboni i proteïna i que podeu acompanyar amb una amanida per tenir un àpat ben complet.
Per fer-lo, heu de preparar un brou d'ossos de vedella, gallina, cansalada, porc, patates, porro, pastanagues, verdures i hortalisses i coure-hi uns cigrons i fideus amb una mica de botifarra negra. Una opció boníssima que recorda la tradicional escudella de Nadal.
Trobareu la recepta completa en aquest enllaç.