Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Per Nadal, escudella barrejada!

Una recepta tradicional que es pot gaudir tot l'hivern

Escudella barrejada

Escudella barrejada

El projecte Plats Catalans Cada Dia té per objectiu fomentar el consum de la gastronomia catalana, en el dia a dia. En col·laboració amb la Fundació Alícia, s'ha identificat, revisat i actualitzat la cuina catalana i se n'han detectat els punts forts per posar-la a l'abast de la ciutadania en format d'un pràctic menú amb receptes revisades i adaptades a fi de poder ser consumides cada dia de manera equilibrada, amb la confiança de menjar de qualitat, gastronomia, tradició, proximitat i molta salut.

Els plats catalans són Dieta Mediterrània, una de les més saludables i equilibrades del món, i de cara a Nadal –però també durant tot l'hivern– podeu assaborir una recepta tradicional i deliciosa com l'escudella barrejada, un plat complet que aporta verdures, hidrats de carboni i proteïna i que podeu acompanyar amb una amanida per tenir un àpat ben complet.

Per fer-lo, heu de preparar un brou d'ossos de vedella, gallina, cansalada, porc, patates, porro, pastanagues, verdures i hortalisses i coure-hi uns cigrons i fideus amb una mica de botifarra negra. Una opció boníssima que recorda la tradicional escudella de Nadal. 

Trobareu la recepta completa en aquest enllaç.

Franja Logos Gene suport

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: